2009. júl 13.

gripen és mig a város felett - egy hétfő

írta: bemondo
gripen és mig a város felett - egy hétfő

Figyelem szolgáltai:

Az eredeti ide ment:
 http://index.hu/belfold/budapest/2009/07/13/gripenek_huztak_el_budepest_folott

1. ha Németh Gábor alezredes annyit megért, hogy tiszteletkört tegyen 2 vadász a főváros felett, akkor annyit miért nem ért meg, hogy a vasárnap esti és a reggeli hírekben közlik a néppel, aki fizette és akinek a katonája volt, hogy odalett.

2. ha már közlik, hogy odalett, akkor közlik azt is, hogy temetik.

3. ha már temetik akkor közlik azt is, hogy a HM engedélyezi, hogy a repülőszázad tiszteletrepüléssel is kifejezzen bármit, amire gondol.

4. a HM szól, és egyeztet a budapesti polgármesterrel, hogy lesz egy kis hangzavar, mert... "erre majd úgy jobbról barra és arra el jön két ... öööö izé... vadászgép... Nem lesz nagyon hangos, de biztosíthatom uram, azaz öööö Gábor, hogy jelenlétük érezhető lesz. Ablakot nem törünk! Deee innen... onnan jól lehet majd látni! Megtisztelne minket, ha Ön is, jelen lenne, a város nevében...." stb

5. A híradóban pedig csak annyi: " A közelmúltban elhunyt Németh Gábor alezredes a Dongó vadászrepülő század első parancsnoka. A HM katonai tiszteletadás mellett gondoskodik temetéséről mely során a század két vadásza is tiszteleg a parancsnok előtt, hétfőn 15:15-kor. Érdemei... stb,stb... a köztársaság is saját halottjának tekinti..."- irisz le a királyin és kész!

6. ha minden így ki van találva, akkor NINCS EZ A CIRKUSZ! CSAK BIZTOS NYÁR VAN ÉS A KOMMUNIKÁTOROK SZABIN!  

lol ez az egész... 

Szólj hozzá

budapest kommunikáció lol hétfő hm gripen vadászgép mig