2009. ápr 10.

Gordonkázzon, tavaszi nyárban úszhat az árfolyamban a hús - péntek

írta: bemondo
Gordonkázzon, tavaszi nyárban úszhat az árfolyamban a hús - péntek

Figyelem! Nyakunkon a nyúl!!!

Tegnap berekedtünk a sok GDP termeléstől, meg a szmogtól és újra kellett kötni a nyálkahártyánkat, ezért nem tudtunk bemondani! De hála a Nokiának itt vagyunk.

Figyelem, Figyelem!
Hazánkban néha fordítva történnek a dolgok. 3 napja még senki nem ismerte Gordonkát de ma már szinte mindenki tudja kiről is van szó. Tőlünk fejlettebb demokráciákban a nagyon népszerű és ismert politikai személyek szoktak miniszterelnökök lenni. kérjük a következő választások alkalmával erre legyenek figyelemmel.

A nagy kormányalakítás folyamatban. Gordonka csak 1 évre vállalta! Kérdezzük azonban akkor minek is egy olyan személy, aki a miniszterelnököt helyettesítheti? 

Lemondott Ferenc a Gyurcsány és már 288 HUF 1 euró! Felhívjuk kedves olvasóink figyelmét hogy igen: lehet zsákolni!!! Lesz még ennél jobb, de nem sokkal!!!

Egy felmérés szerint az amerikaiak megőrültek. Azaz tudnak, ismernek más utat is mint a kapitalizmust! Ez azért érdekes mert az elmúlt 150 évben mindent megtettek azért, hogy egyáltalán tudja egy amerikai hogy van más út is! Bár a nagy Szovjetunióra nem lehetett azt mondani hogy kapitalista csak Vörös és az rossz, mert akkor mi lett volna a Chichago Bull-sal.

Az oroszok mára itt vannak a spájzban. Kimentek a tankokkal és bejöttek a gázzal és az olajjal. Nem eresztenek. Felhívjuk a lakosság figyelmét álljon vissza szén és fa tüzelésre, valamint ha nagyon gazdag, fektessen az unokák érdekében ökoházba, és geotermikus fűtésbe. Közkérdés: kit gazdagítsuk tovább az oligarhákat, vagy az algériaiakat, vagya norvégokat? Válaszokat a oiltoEU@europeanunion.org-ra várja a felsőbb réteg.

Csípős!

A magyar vakságot súlyosbítja az, hogy a neo-konzervatívok és technokraták hangos javaslatai átcsoportosítják a központi forrásokat a szegényektől a gazdagabbakhoz, a munkától a tőkéhez!

Kellemes nyúl, tojás, locsolandó vadászatot mindenkinek!

 

Reklám

A nokia fanatikus geek managereknek ajáljuk a figyelmébe a NOKIA E75-t, mert tök drága, és van nagy normális a HTC-által már évek óta használt billentyűzete. És van benne email aggregátor is ami az 1.0-s userek számára elérhetővé teszi a Gmail mellett az indamailt is!  

Szólj hozzá

gazdaság gyurcsány nokia válság euro gordon kormányváltás indamail