2009. ápr 07.

Gyurcsány ütközés, magyar csel, termelés.hu down, újabb veszélyeztetett faj: egyéni vállalkozó - kedd

írta: bemondo
Gyurcsány ütközés, magyar csel, termelés.hu down, újabb veszélyeztetett faj: egyéni vállalkozó - kedd

Figyelem!

A lelépő miniszterelnök tegnap szolgálati autójával karambolozott. Szerencsére nem lett semmi baja. A kabinet iroda is fellélegzett, mert megúsztak egy újabb kommunikálni való eseményt.  
Bizonyára nagyot csuklott, amikor megkapta a hírt a magyar ipari termelés visszaeséséről és ettől kisiklott az audi.

Ezen kívül eljött az elemzők korszaka, és elemeznek rendületlenül. Ugyanakkor állítólag EU választások is lesznek, de alig érződik a kampányhevület. Kérjük a lakosságot tartsák meg nyugodtságukat.

Figyelem ZUHANUNK! Legalábbis az ipari termelési index 28,9%-al esett vissza! Nagyot fog szólni, de csak később... kérjük a lakosságot kezdjen készülni a kellemetlenségekre.

Kihalóban vannak az egyéni vállalkozók. Ez tény! Mindenki kezdjen vele amit akar.

Egyes vélemények szerint hamarosan gyorsulni fog a gazdaság. Nálunk a megszorítások korát éljük, bár a gazdag Németországban az állam fizet azért hogy cserélj autót. Franciaországban szintén védik az ipart. Magyarországon a vezető ágazat, még ha sokakat meg is rettent a mezőgazdaság lenne, azaz lett volna. Most éppen szét van verve. Kérjük a lakosságot találjon ki vezető ágazatot.
Ötleteket Gordonka és Hankiss Elemér is várja. Utóbbi már 18-éve!

Csípős

A kelet-európai establishment politikája hosszú ideje változatlan: túlélésre játszó, vak, és neokon! A jelen helyzet alkalom lehet a teljes establishment lezúzására, mely új alapokat és távlatokat nyitna. Minden más út lassabb és fájdalmasabb lesz! 

Szólj hozzá

magyar gazdaság gyurcsány eu baleset válság ipar kormányváltás