2009. ápr 06.

Tavaszi tüntetős dzsembori ex-post: "szájjál le basszájba" - hétfő

írta: bemondo
Tavaszi tüntetős dzsembori ex-post: "szájjál le basszájba" - hétfő

Figyelem!

A hétvégi események kapcsán az alábbiakra hívjuk fel a figyelmet:

1. a villamos sárga. És nagy. És a BKV tulajdona, ami budapesti lakosok közlekedését szolgáló vállalat. Még a Kossuth-tér környékén is igazak ezek. A villamosnak sínje van, pártállása nincs. A villamos vezető a "szájjál le, basszájba!" felszólításokra nem szokott leszállni!




2. a napos húsvét előtti hétvégét nem kötelező a fővárosban tölteni kormányváltást követelve. Azt lehet helyi szinten is követelni!

3. A "nagymagyarok" motoros bandája, amennyiben annyira elfárad a motorozásban és a tüntetésben, hogy a római parton hekkezéssel fújták ki magukat az esti Kossuth tér környéki utcai dzsembori előtt, kérjük, a motorokkal ne tévelyegjenek a kerékpárúton, mert az tahóság és mellesleg szabálytalan!

4. Nagy ordibálásban nem hallani, hogy mit pusmognak a kongresszuson a mutyizók. Azok akik nem tartanak kongresszust, azért teszik mert nagyon fülelnek...

5. a kis-dunán továbbiakban is sebességkorlátozás van érvényben! Kérjük a nem tüntetőket ne randalírozzanak a pecázók között motorcsónakjaikkal.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a választási és a lemondást követelő nagygyűléseken különösen ki van téve a lakosság a tévelygő ideológus térítőknek. Kérjük, vigyázzanak lelkük tisztaságára, vagy utazzanak inkább külföldre. Amíg ér valamit a forint.

Amíg nálunk dúlt a dzsembori az Elektro-word bigyó szuper-market lehet, hogy román kézbe kerül. Ajánljuk nem idegenszívű olvasóink figyelmébe. 

Bankot alapítani megéri hazánkban. Is. Igaz, Kajmán-szigetekre kell bejegyezni a tulajcéget, de megéri. Jegyezzenek önök is céget a kajmán szigeteken. Kisebb az adó, könnyebb a jövedelmek elrejtése.

MSZP vesszőfutás Kommunikációs céget is megéri csinálni hazánkban.
Különösen ha kormányzati és szondaipsos-os haverjaik vannak. 

Szigetvári Viktor lehet Gordonka kommunikációs vezetője. 

Kérjük, legyenek körültekintőek. Viktor cége a leghírhedtebb uzsorahitelező cégnek is adott kommunikációs tanácsokat. Ettől függetlenül utálják nagyon azt a céget!




Kellemes hetet mindenkinek, jó időben menjenek a levegőre és öleljék meg szüleiket is, amíg tehetik! Nekik még más a húsvét üzenete. 
Hamarosan nyílik a tulipán!!!

Csípős

A nyugati bankkonszolidáció eredménye, hogy térségünkből, kelet-európából kiszivattyúzzák a forrásokat, a pénzt. Tovább adósodik minden tekitetben a társadalom.

 

Szólj hozzá

budapest gazdaság gyurcsány válság csípős dzsembori kormányváltás