2009. ápr 03.

napsütéses merevedés, éves mínuszokat hozhat a tél, MSZP nő párt lesz?- péntek

írta: bemondo
napsütéses merevedés, éves mínuszokat hozhat a tél, MSZP nő párt lesz?- péntek

Figyelem!

Gyönörű tavaszi hétvége áll előttünk. A tőzsdék pluszban merevednek, mint a falloszok és a forint is keményedik. Szlovákia együtt érez és jó kofaként immár euróval készül is a bevásárló turizmusra. Felhívjuk a nem idegenszívű lakosság figyelmét, hogy Szlovákia szombaton és vasárnap is nyitva!

Mindenki perelje Sorost, hív fel az index, és persze ügyvédi iroda szponzorálja a kijelentést. Mindenki keressen egy magyart beperelés céljából!
Mi arra hívunk fel, hogy perelje mindenki az USA-t, és ott is az Amerikai Bankfelügyeltetet és a Törvényhozást, a kialakult válság miatt!

Most, hogy nagy a válság és Gyurcsány kormány éppen leköszönőben,  nagyon fontossá vált a média helyzet kezelése. Mint az köztudott, jelenleg helyzet van! Aki nem tudja, hogy mi is, az inkább dobja ki a TV-jét és a Rádióját az ablakon és fizessen elő internetre.

Az MSZP annyira válságban van, hogy mindent kihasznál a túlélésért, és nő vezette párttá lesz. Ha vasárnap megszavazzák Lendvai Ildikót. Ez tényleg a vég! Forrásaink szerint ezt Gyurcsány már nő napon tudta!
Feladat a párt egységének megszilárdítása.
A FIDESZ még mindig keresi a programját. Aki látta, kérjük jelentkezzen nálunk.

A hosszabb távú meteorológia azonban, nem szép: 6% GDP mínusz, beruházások 9% mínusz, fogyasztás 5% mínusz, ipari termelés 10% mínusz. Alapkamat 8,5% lehet decemberre, 285 ös HUF/EUR is lehetséges, de 10,9%-lesz a munkanélküliségi-ráta!

Csípős

Kelet-Európára rákényszerítik(!) a mázas neo-konzervatív gazdaságpolitikát. Míg az eurozónában eltűrik a hatalmas deficitet és kereskedelmimérleg-hiányt, kelet-európai országoktól nem fogadják el!

 

Szólj hozzá

gazdaság gyurcsány eu válság gdp soros csípős mínusz médiatörvény kormányváltás eur