2009. ápr 02.

Magyar szivacs, politikai munkanélküli jelöltek, EUROfututisztika- csütörtök

írta: bemondo
Magyar szivacs, politikai munkanélküli jelöltek, EUROfututisztika- csütörtök

Figyelem!

Gyönyörű tavaszi napnak nézünk elébe, tessék kimenni a levegőre, mert az még ingyen van. Thai-chi pedig jó a testnek és a léleknek, erőt ad megkapaszkodni.

Elemző közgazdászaink hada, ismét illúziók alapján állítja: 1 euró vagy 270 forint lesz, de nem kevesebb, vagy 330 forint lesz, de nem több.
De az is lehet, hogy a hétvégén vihar lesz.
Mi a jövő héten elemzést közlünk arról, hogy a meteorológusok 5 napos előrejelzése vagy az elemző közgazdászok 5 napos előrejelzése közelíti meg jobban a valóságot.
Mindenesetre a Hitelbiztosítók szövetsége kérvényezte a szívgyógyszer, mint termék, árú tözsdei bevezetését.

Miután Soros Gyuri bácsit, hazánk kedvenc nagyipari tőzsdecápáját, sikerült megbüntetni, a Magyarországi helyzetet elemző cikk jelent meg a NewYork-Times-ban. Kicsit negatív, csak erős idegzetűeknek ajánjuk. Ezek szerint Magyarország szinte egyenlő az OTP-vel. Bajnai meg ex-kommunista, Bokros meg tök jó fej, és bezzeg ember, az  IMF a császár, és ha nem fizetünk csőd lesz. Mindazonáltal a NewYork-Times-el is előfordult már, hogy tévedett!

Gordonékról nincs új hír, de egyesek láttak egy Fideszes képviselőt egy dossziéval, amiről azt állította a programjuk van benne! A hírt nem tudtuk tartalmi állításokkal megerősíteni.

Hamarosan megint kidobunk kb. 3milliárdot azért, hogy választhassunk. Uniós képviselőket. Kérjük az olvasókat, hogy lehetőség szerint színesítse magyarországról kialakítható képet és éljen a lehetőséggel és legalább figyelemmel van a most lehetőséget kapó kisebb pártszerű tüneményeknek, háthat fájdalommentesebben tudnak majd lopni. Étlap az indexen.

 Csípős

Nyugat-Európában a krízisre reagálva elkezdődött a valamelyest józan politika: fogyasztás serkentés, állami beavatkozás, bankszektor ellenőrzése, konszolidálása, és persze pénz pumpálása a gazdaságba.

 

Szólj hozzá

gazdaság eu válság otp euro kormányváltás kispártok